Dansende damer | Body Wash

kr.149,00

 

3 på lager

 

Dansende damer | Body Wash

Denne body wash vil efterlade din hud blød og velhydreret. Den er fyldt med noter af mandarin, geranium og bergamot, som gør dig godt rustet til dagens travlhed.

Denne fængslende duft vil forvandle dit badeværelse til et spa-studie, når den blandes med varmt vand. Når du påfører body wash på din hud, vil du mærke den cremede gelekonsistens.

På grund af dens glatte konsistens er den let at skylle af huden, men efter at den er tørret op, vil du straks mærke de blødgørende fordele.

Vores body wash indeholder B3-vitamin, som er kendt for sine dokumenterede fordele for huden. B3-vitamin er fantastisk til anti-aging og hjælper med at udviske brune pletter. Desuden virker B3-vitamin som et signal til vores hudceller om at “opføre sig bedre”, hvilket betyder at denne body wash vil hjælpe dig med at få en stærkere og sundere hudbarriere med bedre fugttilførsel til huden.

Body wash er 100% biologisk nedbrydelig – og vi bruger milde naturlige rensemidler, der er udvundet af kokosnød. Dette milde rensemiddel er populært i babyvaskemidler og er velegnet til følsom hud.
Denne body wash har en gennemsigtig konsistens med en lysegul touch, der stammer fra vores naturlige ingredienser. Vores formel er omhyggeligt udviklet af danske hudplejeeksperter ved hjælp af ingredienser af høj kvalitet, der er fremstillet på vores fabrik i Danmark.

 

AROMAER:

Vores cremede body wash er en signaturblanding af aromatiske olier inspireret af naturen.
Du vil opleve en frisk og velduftende profil med noter af mandarin, geranium rose og bergamot. Den krydrede og alligevel friske duftprofil vil løfte ethvert badeværelse efter brug.

FORDELE:

– Holder huden fugtet hele dagen.
– Rig og cremet konsistens
– Hurtigt absorberende
– Langvarig hydrering af huden
– Positiv effekt på skadet hud

 

INGREDIENSER:

Aqua, natriumkokosulfat, cocamidopropylbetain, glycerin, PEG-7 glycerylkokoat, niacinamid, panthenol, aroma, xanthangummi, guarhydroxipropyltrimoniumchlorid, natriumbenzoat, citronsyre, kaliumsorbat, natriumascorbat, bromelain, tocopherol, pyrus malus-frugtekstrakt, Helianthus annus frøolie, maltodextrin, mangifera indica-frugtekstrakt, citral, D-limonen, linalool, eugenol, citronellol, geraniol.

Indeholder 250ml

Vægt 026 kg
Størrelse 5,5 × 5,5 × 16,5 cm