Konjac svamp dråbe m/Aloe vera

kr.59,00

Konjac svamp med aloe vera får sin farve af Aloe vera. Aloe vera en i svampen hjælper tør og skadet hud, med at hele og få den rette fugtbalance.

 

 

95 på lager

 

Egenskaber for Konjac svamp med aloe vera: 

Konjac svampen har pga. dens skønhedsfremmende egenskaber været brugt i skønhedsbehandlinger i mere end 2.000 år i Kina og Japan.

  • Konjac svampen giver en blid eksfoliering af din hud
  • Den kan bruges enten i ansigtet eller på kroppen.
  • Dens peelende effekt renser i dybden og giver din hud en sund og frisk glød
  • Ved brug stimulerer den blodgennemstrømningen og styrker væksten af nye hudceller
  • Konjac svampen bidrager til, at din hud bliver blød, ensartet, ren, velplejet og gennemfugtet

Detaljer:

Konjac svampen er svampeproduceret af 100% naturlige fibre fra den asiatiske kartoffelplante, Amorphophallus Konjac, heraf navnet. Konjac er kendt for sine sundhedsgivende egenskaber, da planten er utrolig fugtrig og naturlig basisk. Svampen kan derfor balancerer surhedsgraden af hudens urenheder og olier.

Hovedingrediensen i konjac er plantefiberen kaldet glucomannan. Det er denne fibre der giver svampen karakter, og gør at den hæver når den absorberer vand. Dette gør svampen blød og din hud vil derfor ikke blive overdrevent stimuleret.

Der findes konjac svampe på marked der er pakket og fremstår bløde når du som forbruger modtager dem. Men mange af dem har været udsat for en kemisk konservering. Vores konjac svamp er alle frysetørret, da dette giver en bedre holdbarhed.

Vedligeholdelse: 

Inden brug skal du lade din konjac svamp ligge i en skål med varmt vand i minimum 15 min.

Svampen bør rengøres hver 14. dag. Dette gøres i en aluminiumsfri skål, hvor svampen overhældes kogende vand. Lad den står i nogle minutter før den kan tages i brug. Svampen bør udskiftes når den begynder at “se træt ud” eller at revne. Holdbarhed ca. 2 måneder

Vægt 0,045 kg
Størrelse 6 × 6 × 4 cm