Konjac svamp dråbe m/gurkemeje

kr.59,00

Konjac svampen med gurkemeje er god til en moden hud. Den giver et boost af antioxidanter og kan forbedre elasticiteten og fremme den naturlige glød for et mere ungdommeligt udseende. Gurkemejes egenskaber hjælper til en bedre cirkulation for at bekæmpe tegn på aldring, såsom fine linjer og   mørke pletter. Konjac svampen med gurkemeje har også antiseptiske egenskaber.

 

 

 

97 på lager

 

Egenskaber for konjac svamp med gurkemeje: 

Konjac svampen har pga. dens skønhedsfremmende egenskaber været brugt i skønhedsbehandlinger i mere end 2.000 år i Kina og Japan.

  • Konjac svampen giver en blid eksfoliering af din hud
  • Den kan bruges enten i ansigtet eller på kroppen.
  • Dens peelende effekt renser i dybden og giver din hud en sund og frisk glød
  • Ved brug stimulerer den blodgennemstrømningen og styrker væksten af nye hudceller
  • Konjac svampen bidrager til, at din hud bliver blød, ensartet, ren, velplejet og gennemfugtet

Detaljer:

Konjac svampen er svampeproduceret af 100% naturlige fibre fra den asiatiske kartoffelplante, Amorphophallus Konjac, heraf navnet. Konjac er kendt for sine sundhedsgivende egenskaber, da planten er utrolig fugtrig og naturlig basisk. Svampen kan derfor balancerer surhedsgraden af hudens urenheder og olier.

Hovedingrediensen i konjac er plantefiberen kaldet glucomannan. Det er denne fibre der giver svampen karakter, og gør at den hæver når den absorberer vand. Dette gør svampen blød og din hud vil derfor ikke blive overdrevent stimuleret.

Der findes konjac svampe på marked der er pakket og fremstår bløde når du som forbruger modtager dem. Men mange af dem har været udsat for en kemisk konservering. Vores konjac svamp er alle frysetørret, da dette giver en bedre holdbarhed.

Vedligeholdelse: 

Inden brug skal du lade din konjac svamp med gurkemeje ligge i en skål med varmt vand i minimum 15 min.

Svampen bør rengøres hver 14. dag. Dette gøres i en aluminiumsfri skål, hvor svampen overhældes kogende vand. Lad den står i nogle minutter før den kan tages i brug. Svampen bør udskiftes når den begynder at “se træt ud” eller at revne. Holdbarhed ca. 2 måneder

Vægt 0,045 kg
Størrelse 10 × 7 × 2,5 cm