Natursvampe sampak nr. 2 – bestående af Wool str.4″-4½” natur, Konjacsvamp halvmåne & Loofahstrop

kr.225,00

Natursvampe sampak nr. 2 – bestående af Wool str.4″-4½”natur, Konjacsvamp halvmåne & Loofahstrop

 

3 på lager

 

Natursvampe sampak nr. 2 – bestående af Wool str.4″-4½” natur, Konjacsvamp halvmåne & Loofahstrop

 

Natursvampene er lækre bløde svampe der ikke efterladen nogen ridser som en plastiksvamp ellers vil kunne gøre.

Middelhavsvampene findes i flere størrelser og strukturer, i denne sampak har vi valg at lægge en “Wool” i. Læg den i saltvandsopløsning en gang om ugen, så holder den længe. (125g salt pr. ltr. vand). Skyl derefter svampen igennem med koldt vand eller lunkent vand. Vrid den aldrig men klem vandet ud af den og lad den tørre op på et tørt underlag.

Konjac svampen giver en blid eksfoliering af din hud, enten i ansigtet eller på kroppen. Peelingen renser i dybden og giver din hud en sund og frisk glød, fordi de 100% naturlige svampe stimulerer blodgennemstrømningen og styrker væksten af nye hudceller. Konjac svampen bidrager til, at din hud bliver: Blød, ensartet, ren, velplejet og gennemfugtet.

Konjacsvampen skal lægges i lunkent vand 15 min før brug, så den er lækker blød og væske fyldt før brug. Svampen bør rengøres hver 14. dag. Dette gøres i en aluminiumsfri skål, hvor svampen overhældes kogende vand. Lad den står i nogle minutter før den kan tages i brug. Svampen bør udskiftes når den begynder at “se træt ud” eller at revne.

Loofahstroppen fjerner døde hudceller og tillader dybderensning uden at beskadige huden.  Begrænser og reducere cellulitis, afslapper muskler og sætter gang i blodcirkulationen. Brug den altid i fugtet tilstand og husk at hænde den til tørre efter brug.  Vask den i vaskemaskine på 40-60grader.

Har godt af at blive overhældt med kogende vand en gang i mellem, så evt. bakterier dør.

Da vores natursvampe er 100% naturlige, kan størrelser og strukturer variere i forhold til billedet.

 

Ønskes der at gaven bliver pakket ind i gavepapir tillægges der yderlig 10kr. Husk at få dette valgt til.

 

 

Vægt 0,230 kg
Størrelse 26 × 20 × 9 cm