PROBIOTIC CRAFT – PREMIUM opvaskemiddel, flydende

kr.99,00

 

2 på lager

 

PROBIOTIC CRAFT – PREMIUM opvaskemiddel, flydende

PROBIOTIC CRAFT Premium flydende opvaskemiddel er sammensat af naturligt forekommende ingredienser og probiotika, som er de såkaldte gode bakterier.

 

PROBIOTIC CRAFT opvaskemiddel er beriget med hyaluronsyre, havvand og havsalt for beskyttelse og pleje af dine hænder.

Hyaluronsyren beskytter huden på hænderne fra at tørre ud og hjælper med at holde på fugten, giver huden vitalitet og elasticitet og spændstighed.
Havvand og havsalt er fyldt med mineraler som jern, magnesium, calcium, zink m.fl., der beskytter huden på hænderne fra dehydrering, og nærer og plejer huden.

 

PROBIOTIC CRAFT er specielt udviklet til sensitiv hud. Godkendt af dermatologer og allergologer.

 

Hvad er gode bakterier?

Et eksempel på gode bakterier, er bakteriefloraen i vores tarmsystem. Disse bakterier er vigtige i forhold til vores helbred og velvære. Nogle bakterier producerer mælkesyre, der nedbryder vores mad og sørger for at næring optages i tarmen. Andre bakterier producerer eddikesyre, som dræber de skadelige bakterier, som vi kan komme til at indtage.

 

 

 

Alle bakterier har som de fleste andre levende organismer 2 formål; at overleve, og at formere sig og udvikle bestanden. Det kan de gøre på forskellige måder:

 • De kan danne stoffer (fx eddikesyre), som slår de andre bakterier ihjel. Denne egenskab udnyttes fx i antibiotika, og i vaskepulver i form af enzymer.
 • De kæmper om pladsen. Den bakterie, der er flest af, slår de andre bakterier ihjel, og forhindrer dem i at slå sig ned samme sted og formere sig
 • De spiser den “mad” som andre bakterier lever af

 

 

 

Hvorfor bruge rengøringsmidler med probiotika?

En af årsagerne til at vi gør rent er, at vi ønsker at slå bakterier ihjel, der ellers kunne gøre os syge.

De fleste rengøringsmidler vi kender indeholder kemi, der slår bakterierne ihjel. Men det er ikke kun dårlige bakterier, rengøringsmidlerne får ramt på, det er også gode. Dem der er gavnlige for os.

Sådan er det ikke med PROBIOTIC CRAFT. Når du tørrer en overflade af med PROBIOTIC CRAFT, det kan feks. være køkkenbordet, så smører du med andre ord et lag gode bakterier ud på bordpladen. Disse bakterier vil derefter formere sig og dræbe de bakterier, der i forvejen befandt sig på overfladen, og forhindre nye i at slå sig ned samme sted.

 

Med PROBIOTIC CRAFT serien vil de gode bakterier blive den dominerende type bakterier i dit hjem, og beskytte mod spredning af skadelige bakterier.

 

PROBIOTIC CRAFT Premium indeholder ingen konserveringsstoffer, farvestoffer eller andre unødvendige ingredienser.

 

 

Anvendelse:

 • Til almindelig rengøring, tilføj 2 ml (1/2 teskefuld) til 5 liter vand
 • Til genstridig snavs, tilføj 4 ml (1 teskefuld) til 5 liter vand
 • Tilføj et par dråber æterisk olie i vasken, hvis du vasker op i hånden. Juster mængden af duft afhængig af hvor stærk en duft du ønsker
 • For at spare vand og energi og vaske effektivt op, vask op i vasken fremfor at vaske op under rindende vand og overhold den anbefalede dosisvejledning
 • Effektiv opvask behøver ikke en masse sæbeskum

 

 

PROBIOTIC CRAFT opvaSKEMIDDEL er certificeret:

 • ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT – standarden tilgængelig på http://detergents.ecocert.com/encom/en
 • Vegan

 

 

 

Awards:

 • Natural & Organic Awards Europe 2022 – Finalist Best New Eco Living Product

 

Forholdsregler:

 • Bør opbevares mellem 5 og 25 grader
 • Bør ikke opbevares i direkte sollys
 • Opbevares utilgængelig for små børn
 • I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks efter med vand. Ved indtagelse, søg lægehjælp og medbring flasken

 

 

Emballagen er fremstillet af genanvendt plast.

Ingredienser : 5-15% plantebaserede anioniske overfladeaktive stoffer, <5% plantebaserede ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, <5% plantebaserede amfotere overfladeaktive stoffer, vand, sekvestranter, glycerol, salt, havvand, hyaluronsyre, surhedsregulator, probiotiske bakterier

Indhold: 500ml.

Vægt 0,56 kg
Størrelse 6 × 6 × 22 cm