Pudebetræk – 60×63 cm 100% bambus – mørkegrøn

kr.199,00

 

2 på lager

 

Pudebetræk – 60×63 cm 100% bambus – mørkegrøn

Et glansfuldt, tætvævet og utrolig blødt pudebetræk i moderne, tidsløse og rolige farver, som passer perfekt ind i enhver indretning. Det bløde pudebetræk af 100% bambus, ser ikke blot flot ud, men er også en sand fornøjelse at sove med – og anbefales af frisører hvis du gerne vil passe ekstra godt på dit hår. Bambus pudebetræk er ekstra åndbart, absorberende, temperaturregulerende og ikke mindst svedtransporterende, og kan derfor nemt opfylde dine krav til en god og optimal nattesøvn.

Med et bambus pudebetræk går du ikke på kompromis med kvalitet, det bløde pudebetræk vil sikre dig en komfort som du med garanti ikke har oplevet i noget andet materiale før. Bambus er, udover alle de gode egenskaber som er listet ovenfor, også utrolig slidstærkt og ikke mindst miljøvenligt. Rå materialet bambus vokser rigtig hurtigt og når sin max højde på bare 3-4 år, bambus spreder desuden sig selv helt naturligt, hvilket gør det nemt at have en naturlig cyklus, da de ældste stammer kan høstes først.

Frisk sengen og soveværelset op med et flot og lækkert sæt sengetøj som dette.

Pudebetræk – 60×63 cm
100% bambus
Tæt satinvævning

Pudebetræk: 1 stk. á 60×63 cm
Materiale: 100% bambus satin
Vævning: 300TC satinvævning
Farve: Mørkegrøn
Design: Ensfarvet
Brand: Nature By Borg
Lukning: Overlap
Vask: 40° skåne (Vigtigt at anvende Enzymfrit vaskemiddel)
Tørretumbling: Ja
Tåler strygning: Ja
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (17.HCN19994)

Nature By Borg  er det naturlige valg og produkterne i denne serie er produceret uden brug af sundhedsskadelige farvestoffer og kemikalier. Derudover bidrager alle de mange kvalitetsprodukter til et behageligt og tempereret sovemiljø og en veltilpas nattesøvn.

Vægt 0,2 kg
Størrelse 20 × 20 × 2 cm