Sisal skrubbepose til sæbe fra HYDROPHIL

kr.49,00

 

8 på lager

 

Sisal skrubbepose til sæbe fra HYDROPHIL

HYDROPHIL sisal bæredygtig og bionedbrydelig skrubbepose fjerner de døde hudceller og passe til HYDROPHIL citrongræssæbe og lavendelsæbe.

Kom sæbestykket i sisal skrubbeposen. Der vil danne sig skum af sæbe samtidig med at du begynder at skrubbe de døde hudceller af kroppen med blide cirkulære bevægelser
 

Det er vigtig at få sisalposen skyllet grundigt ren for sæbe efter brug samt at hænge den til tørre uden sæben så den tørre helt op. Sæben lægges i en sæbeskål eller andet hvor vandet kan løbe fra.

Huske at vaske og pleje din sisalpose ca. 14 dags, det gør du bedst ved at lægge den i blød i sæbespånevand i ca. 10-15 min. Derefter skyller du den grundigt med rent vand og hænger den til tørre. På den måde vil du få glæde at din sisalpose i længere tid.

Posen leveres uden emballage derfor er det en god ide at vaske den som beskrevet inden du tager den i brug.

 

TIPS: Når din HYDROPHIL sisal skrubbepose er slidt op kan du med fordel anvende den som dræn i bunden af dine urtepotter og havekrukker. Klippe posen i små stykker og placere det bunden af havekrukker og urtepotter.

 

HYDROPHIL donerer 10% af deres overskud til nonprofit organisation Viva con Agua de Sankt Pauli og deres arbejde for rent drikkevand i det afrikanske kontinent. 

 

Vægt 0,02 kg
Størrelse 14 × 8,5 × 0,5 cm